Weekend weg? Geniet: niet met mate, wel met voordeel!

We waren toe aan een lang weekend weg. Het was druk geweest met de feestdagen. Kerstinkopen doen, borrels op het werk, met vrienden en buren. Eerste kerstdag eten bij mijn ouders en de tweede bij mijn schoonouders. Het was gezellig, kosten noch moeite waren gespaard om een smakelijke maaltijd te serveren. Toch, op de een of andere manier is het vermoeiend. Aan het eind van de rit zijn we gaar van alle gezelligheid. In oktober hadden we al besloten om rond oud en nieuw een weekend weg te boeken. Dat is goed bevallen, we voelen ons weer helemaal fris en opgeladen! We hadden geluk, het weer was goed. Koud maar helder, met zon! Op kou kun je je kleden dus dat was geen probleem.

Groen, rust en ruimte

We besloten het eenvoudig te houden. Geen lange autoritten, we wilden in eigen land blijven. Op de site van voordeeluitjes.nl staan mooie aanbiedingen met hotels en vakantieparken in Nederland maar ook in het buitenland. Als je eens een weekend weg wilt, dan is deze site echt een aanrader. Wij kozen voor een 3=2 special op een landgoed in Gelderland. Een mooi wandelgebied. Dat kwam goed uit voor ons. We wilden onze hond meenemen en zelf ook eens lekker de benen strekken; genieten van groen, rust en ruimte.

Smakelijk ontspannen

Bij aankomst werden we ontvangen met een kop thee. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. We hadden drie overnachtingen voor de prijs van twee. Met de gratis wandelroutes waren we in een mum van tijd op weg. De WiFi was prima. Voor mij is dat niet zo interessant want ik hou van een digitale detox op zijn tijd. Mijn vriend heeft een eigen bedrijf dus voor hem is goede WiFi wel handig. Een leuk weetje is dat je ook een vakantiehuisje kunt huren op het landgoed. Misschien doen we dat volgend jaar. We hebben tweemaal in de serre gedineerd en genoten van heerlijke regionale seizoensgerechten, uitkijkend op de mooie parktuinen.  Op de vertrek dag kregen we een koffie-to-go mee en hebben we nog een historische stadswandeling gedaan in het Hanzestadje Deventer.

Zoekmogelijkheden

De site van voordeeluitjes.nl is overzichtelijk en uitgebreid. Je kunt bestemmingen zoeken via diverse ingangen: je kunt zoeken op landen, provincies, regio’s of steden. Je kunt ook selecteren op topdeals, vakanties, feestdagen een aanbiedingen uit magazines of van tv. Dan kun je ook nog eens kiezen voor het tabblad thema’s op: budget, populair, actief en overig (zoals single-reizen of minicruises). Er is voor elk wat wils. Alleen de voorpret is al leuk!

 

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie