De zomer komt er weer aan: wat trek je aan?

Dat de zomer weer voor de deur staat is natuurlijk geweldig. Maar het levert ook wel iets van problemen op: want wat trek je aan? Als je nu naar buiten kijkt, schijnt het zonnetje en lijkt het echt al schitterend weer. Maar het kan zomaar zijn dat je vanochtend nog het ijs van je auto hebt moeten krabben. April doet wat ‘ie wil, dat zeggen we niet voor niks. Het is wel de tijd van het jaar om je goed voor te bereiden op de zomer. Ga lekker (online) shoppen en kijk vooral eens bij de mooie schoenen van Peter Kaiser. Misschien loop je liever op blote voeten in de zomer, maar dat kan natuurlijk niet altijd!

Oké, schoenen heb je, maar nu?

Want trek je je winterjas nog aan? Ga je voor een tussenjas of trek je direct je (nieuwe) zomerjas aan? Zonder jas is nu nog even geen optie, helaas. Al kun je op sommige terrassen al heerlijk uit de wind in de zon zitten. En dan heb je even geen jas nodig. Je kiest natuurlijk precies die jas waar jij zin in hebt. Als je gaat shoppen voor een nieuwe jas, kijk dan verder dan alleen naar de kleur. Ook het model is erg van belang. Je moet je er echt fijn in voelen. En dan hopen dat je de jas deze zomer bijna niet hoeft te dragen.

Twijfel je over wat je aan moet? Laagjes!

Als je je mooie Peter Kaiser schoenen perse aan wilt, maar het lijkt nog wat fris, dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor subtiele pantykousjes. Wil je je jurkje aan, maar twijfel je over de buitentemperatuur? Vergeet dan je hemdje en je panty niet. Een (spijker-) jasje is ook altijd een goed idee. Je hebt ook hele leuke sjaals die je eigenlijk overal bij kunt dragen. Voordeel is dat je deze zo in je tas propt als het toch te warm wordt.

En als de zon écht zijn best gaat doen?

Dan hebben we natuurlijk graag zo min mogelijk aan. Een paar dingen om op te letten: smeer je altijd goed in met zonnebrandcrème met een hoge factor. De voorjaarszon kan erg scherp zijn en al snel schade aanrichten. En… zorg dat je er goed bij loopt. Kijk kritisch naar jezelf voor je de deur uit stapt. Kan die hotpants echt nog wel? De zomer is helaas ook het seizoen van de meest slecht-geklede mensen.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie