Comfortabele schoenen top 3

Ik ben erg gesteld op mijn voetjes, maar evenzeer gesteld op mijn uiterlijk. Lopen op oncomfortabele schoenen kunnen meer schade aanrichten dan een aantal blaren op je voeten. Het is erg slecht voor je rug en je wil later niet met een slechte rug zitten opgescheept, alleen maar omdat je per se op die naaldhakken moest lopen omdat het o zo goed matcht bij je tas. Ik ben de laatste tijd wat bewuster in mijn keuzes voor schoenen en zoek dan ook mooie schoenen van goede kwaliteit, die comfortabel zitten. Hieronder een top 3 van mijn favoriete merken hiervoor.

Gabor

Gabor schoenen zijn mijn nieuwe favoriet. De schoenen van Gabor staan bekend om het enorme draagcomfort. Dit is te danken aan een aantal specifieke eigenschappen die de schoenen in de productie krijgen. Zo wordt er dankzij de comfort G-H wijdte extra volume en extra hoogte bij de tenen gegeven en bovendien extra volume rondom de bal van de voet en rondom de wreef. Ook hebben vele schoenen een zogenoemde hovercraft-loopzool. Dit houdt in dat de schoenen worden ondersteund met zachte bekleding van luchtkussentjes of met voeringsleer in de vorm van een zakje. Het is alsof je op wolkjes loopt! Bovendien hebben de schoenen van Gabor uitneembare en wasbare voetbedden en Best Fitting-pasvormen voor een zachtere voering bij een zwaarder belaste hiel en bal van de voet. Tot slot hebben de schoenen een bredere schachtwijdte, wat sterk bijdraagt aan het comfort. Los van deze technische praat, zijn de schoenen ook nog hartstikke leuk! Wie heeft gezegd dat wie mooi wilt zijn pijn moet lijden, heeft nooit Gabor schoenen gezien!

Skechers

Skechers is een iets jeugdiger merk. Voor nette, kantoor schoenen en mooie hakken ga ik altijd naar Gabor schoenen, maar voor mijn sneakers en sportschoenen raadpleeg ik Skechers. Ook dit merk besteed veel aandacht aan de dikte van de zool, de ruimte van de voetschaft en de belasting van de voet op verschillende punten. Het beste van Skechers vind ik dat het een jeugdig merk is met een jonge doelgroep. Zo wordt ook de jeugd zich er meer van bewust dat schoenen belangrijk zijn voor de toekomst en gesteldheid van het lichaam.

Ecco

Een laatste merk in mijn top 3 is Ecco. Mijn moeder en mijn oma droegen vaak dit merk en het heeft een beetje een oudbollig imago gekregen. Maar niets is minder waar: Ecco gaat ook mee met zijn tijd en heeft echt een aantal leuke sneakers in de collectie staan. Zelf draag ik van Ecco voornamelijk sandalen en open schoentjes, voor in de zomer.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie