Deze dingen neem je mee op een cruise vakantie

Een cruise vakantie is een leuke manier om in 1 vakantie meerdere bestemmingen te zien. Bovendien is het echt een hele unieke ervaring. Het is ineens heel iets anders dan je normale vakanties met het vliegtuig of met de auto. Bovendien is op een cruiseschip vaak ook veel te doen, van zwemmen tot het kijken van een film in de bioscoop. Maar wat moet je nou allemaal meenemen op een cruise vakantie? In deze blog vertel ik jou dit, dus lees snel verder!

Genoeg spullen om te relaxen

Wat je vooral zult doen op een cruise vakantie, is ontspannen. Je zult een groot deel van de tijd aan het varen zijn naar de volgende bestemming. Deze tijd kun je perfect gebruiken om heerlijk bij te komen van je drukke leven en van de zon te genieten aan het zwembad. Neem dus vooral je handdoek, bikini en een goed boek mee. Vergeet ook vooral de zonnebrand niet. Je bent immers op zee, dus je moet goed oppassen dat je niet verbrand. Neem je kinderen mee op vakantie? Zorg dan dat je spullen meeneemt als een strandbal of pingpongbatjes. Zo blijven ze lekker zoet en kan jij optimaal genieten van je rust.

Goede schoenen

Ondanks dat je dus veel tijd op de boot spendeert, meer je ook regelmatig aan bij een prachtige bestemming. Hier zul je echter vaak maar 1 dag zijn, dus je wil in korte tijd zoveel mogelijk doen en zien. Zorg dat je goede schoenen mee hebt waarop je een hele dag lange afstanden kan lopen. Zelf neem ik altijd mijn filling pieces schoenen mee op een vakantie waar ik veel moet wandelen. Dit soort sportieve sneakers lopen heerlijk, maar zijn wel nog stijlvol genoeg voor onder een leuke outfit. Ga je naar bestemmingen die meer natuurrijk zijn, dan is het misschien een goed idee om wat stevigere schoenen als bergschoenen aan te schaffen. Hier kun je dan ook meer lange wandelingen in de natuur mee maken. 

Een fotocamera

Tijdens een cruise vakantie bezoek je prachtige bestemmingen. Of je nou rondvaart in Europa of nog verder weg, je zult ongetwijfeld prachtige dingen zien. Deze wil je natuurlijk vastleggen op beeld. Ook alle leuke herinneringen die je maakt op het cruiseschip zijn leuk om later nog te kunnen bekijken. Neem dus een goede camera mee op vakantie. Zorg wel dat de camera licht genoeg is om de hele dag mee te slepen. Het is natuurlijk niet fijn om de hele dag door de stad te lopen met een groot en zwaar apparaat.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie