Een tuinhuisje bouwen

Hier zijn enkele geweldige tips voor het bouwen van een tuinhuisje die het makkelijker maken om te bouwen, een plezier maakt om naar te kijken en een meer praktische opslag- of werkruimte creëert.

Dakbedekking

Metalen dakbedekking kost ongeveer twee keer zoveel als asfalt. Maar in een middelgrote schuur geef je maar $ 100 tot $ 200 extra uit. En dat is een koopje als je kijkt naar de voordelen. Een metalen dak gaat meestal 30 tot 50 jaar mee en in plaats van het hele dak met multiplex te bedekken, spijkert u gewoon een paar 2 × 4 platen over de spanten. De grote metalen panelen aan de gordingen schroeven is veel sneller dan spijkeren op honderden gordelroos. Om fabrikanten te vinden, zoekt u online naar ‘metalen dak’.

Een ondiepe gereedschapskast aan de zijkant of achterkant van een schuur biedt snelle, gemakkelijke toegang tot gazon en tuinuitrusting. Om deze gereedschapskluis te bouwen, hebben we een binnenmuur 12 inch vanaf de achterkant van de schuur gebouwd, de noppen bedekt met pegboard en een paar stalen prehung-deuren ($ 110 elk) binnenstebuiten geplaatst, zodat ze naar buiten slingeren. Zelfgemaakte of schuifdeuren zouden ook goed werken.

Vloeren

Met druk behandeld hout dat op een bed van grind is gelegd, geeft u een snelle, eenvoudige basis die tientallen jaren mee gaat. Of leg balken op de houten fundering en bedek ze met multiplex, net zoals de vloeren in de meeste huizen zijn gebouwd. Voor een vloer die duurzamer is dan multiplex, vult u de houten fundering met grind en legt u betonstenen, net als voor een terras met bestrating. Op een vloer voor betonwater kan water doorlopen, dus het is perfect voor een tuinhuisje en je kunt de vloer met een slang schoonspoelen. Voor de binnenkant van het tuinhuisje kun je ook gipsplaten gebruiken.

Als u wilt dat uw schuur een rustieke, natuurlijke uitstraling heeft, kunt u geen gebeitst hout verslaan. Maar als je van plan bent je schuur te schilderen, probeer dan deze duurzame materialen:

Decoratie

Vezelcement kost meestal minder dan hout, houdt verf veel langer vast en rot nooit. Composietafwerking (gemaakt van houtvezel en kunststofharsen) kan worden gesneden, genageld of gevormd met een frees, net als hout. Afwerking van PVC-kunststof is een duurder alternatief en kost ongeveer hetzelfde als perfect, knoopvrij hout. Maar het zal vrijwel voor altijd duren.

Een paar decoratieve details maken het verschil tussen een pronkschuur en een doorn in het achterhoofd. Een dakkapel of veranda kan een schuur aankleden, maar kleinere details kunnen ook volstaan. Functies zoals zichtbare dakspanten, eenvoudige decoratieve beugels, hoekplanken, een koepel of een gevelraam zijn geweldige manieren om charme toe te voegen zonder veel werk toe te voegen.

Geef een reactie