Geen organisatorisch talent? Ik heb een goede site voor je!

Meeting

Of ik even meerdere meetings kon plannen voor verschillende afdelingen. Voor volgende week. Hier is de gastenlijst. Van 4 kantjes, vrijwel het hele bedrijf ging er heen, behalve ikzelf. Succes he! Ik weet niet hoe jullie week begon, maar mijne dus nogal stroef. Los van het feit dat ik helemaal geen directiesecretaresse ben, laat staan over enig organisatorisch talent heb opgeschept tijdens mijn sollicitatie, komen dit soort verzoeken met enige regelmaat op mijn bord. Ik heb al meerdere malen aangekaart dat ik hier niet de juiste persoon voor ben (ik vergeet oprecht mijn eigen verjaardag nog), maar ben toch elke keer weer de sjaak. Deze keer onder het mom van persoonlijke groei: als ik hier niet goed in ben kan ik het natuurlijk net zo goed gaan leren!

Waar?

Enfin, aan de slag er mee. Waar het op neer kwam is dat er meerdere meetings gehouden moeten worden met interne collega’s, maar ook partners waar we mee samen werken. Die zitten verspreid over het hele land, van Groningen tot Zeeland. Dat maakt het knap lastig om een locatie te vinden die voor iedereen goed te doen is, zeker een week van te voren. Na lang wikken en wegen was ik er uit. De oplossing: ik stuitte op Vergaderlocatie Utrecht. Ik was er al even uit dat Utrecht de juiste plek zou zijn (lekker centraal), maar het vinden van de juiste zaal is echt nog wel een dingetje want Utrecht is vrij groot. Wordt het een hotel, een meeting-eventcenter? Het was net alsof God mijn gebeden gehoord had toen ik deze site zag langskomen. Deze site geeft namelijk een overzicht van de beschikbare vergaderzalen in de omgeving die jij geselecteerd hebt, inclusief beoordelingen van vorige gebruikers. Daarnaast zie je meteen bij welke van deze meetingzalen je de mogelijkheid hebt om een overnachting bij te boeken. Erg handig voor de gasten die anders zo ver terug moeten reizen.

Met overnachting

Ik had alleen geen idee wie dat waren. Dat werd bellen dus. Dat had ik beter vooraf kunnen doen, want het bleken er meer dan ik had verwacht. Gelukkig zag ik op de site nog een aantal meetingzalen waar er ook overnachtingen mogelijk waren. Die heb ik snel geboekt en de uitnodigingen verstuurd naar de gastenlijst. Echt een aanrader deze site, mocht je ooit een vergaderzaal nodig hebben. Ik was uiteindelijk binnen een ochtend klaar. Kon ik tenminste ook mijn eigen werk waar ik voor aangenomen was nog even doen. Ach, volgende week woensdag is het tenminste rustig op kantoor. Slaap ik stiekem even uit.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie