Leuke en originele dates voor met je liefje

Als je al lang samen bent, ga je vaak veel minder op echte dates. Samen afspreken betekent veel meer op de bank hangen dan echt erop uit gaan. Dat is natuurlijk super jammer, want dates zijn hartstikke leuk. Neem je liefje daarom af en toe eens mee op een leuke en romantische date. Om je hierbij een handje te helpen, geef ik in deze blog een aantal ideeën voor originele dates.

Een dagje in de buitenlucht

Hebben jij en je vriendin allebei een baan waarbij jullie veel binnen zitten? Dan is het een goed idee om een date te plannen in de buitenlucht. Dan kunnen jullie allebei volop ontspannen in de prachtige Nederlandse natuur. Neem haar bijvoorbeeld mee naar een bos bij jullie in de buurt. Wandel een uurtje door het bos en plof dan ergens in het gras neer voor een pauze. Ga van te voren even langs de supermarkt en neem een kleedje mee, zodat je haar kunt verwennen met een heerlijke picknick. Ze zal vast en zeker blij verrast zijn door je lieve gebaar. Laat het weer het niet helemaal toe om buiten te eten? Zoek dan een leuk cafeetje op (vaak zijn deze ook in het bos te vinden) en neem hier een warme chocomel of rode wijn. Ook kun je bijvoorbeeld een stukje fietsen of een bezoekje plegen aan de kinderboerderij.

Een chique etentje

Gaan jij en je partner eigenlijk ook nooit naar een luxe restaurant dat iets prijziger is? Dan is dit een leuk idee voor een bijzondere date. Het kost misschien wat, maar het is wel een hele ervaring. Uit eten gaan bij een restaurant met michelinster is toch iets wat je maar een aantal keer in je leven zult doen, dus het is speciaal om dit een keer samen mee te maken. Nog leuker is het om haar hiermee te verrassen! Vergeet dan niet dat jullie beide een beetje net gekleed moeten gaan. Draag haar dus van te voren op om een net jurkje aan te doen of pak zelf iets uit haar kast. Zorg dat je er zelf ook een beetje netjes uitziet. Trek bijvoorbeeld een pak aan of een overhemd met strik. Een strik kopen of stropdas bestellen kun je gewoon online doen als je dit nog niet in je kast hebt. Geloof me, je vriendin zal zich enorm verwend voelen als jij haar strak in pak meeneemt naar een fantastisch restaurant!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie